sâmbătă, 28 septembrie 2013

Concertul lui Selah Sue 22 septembrie 2013

Duminica, 22 septembrie, a fost o seara intr-adevar magica pentru cei care au fost prezenti la concertul lui Selah Sue. Cunoscuta interpreta de origine belgiana ne-a uimit atat prin timbrul ei intens si unic, ci si prin manuirea  chitarii. Aceste fantastice calitati au reusit sa trezeasca magia imprejurul nostru.

La ora 20, trupa romaneasca Moonlight Breakfast a inceput sa ne "incalzeasca". Cu toate ca aceasta trupa nu este chiar atat de cunoscuta, este demna de a fi luat in seama. Au intretinut atmosfera remarcabil, atat prin cantecele lor , cat si prin convorbirile cu publicul. Pot spune ca si decorul a fost unul placut, potrivit evenimentului.

Putin dupa ora 22, faimoasa Selah Sue si-a facut aparitia. Prestatia deosebita ne-a incalzit inimile si  ne-a introdus intr-o alta lume, in care toate problemele si deciziile noastre au fost amanate. Spectacolul desavarsit si prezenta ei scenica au fost memorabile. Printre piesele auzite se numara "Raggamuffin", "Crazy Vibes", "Summertime" si prea cunoscuta "This World".

                               
                                                                  Moonlight Breakfast


                                                            Moonlight Breakfast
                                                                         Selah Sue
                                                                Selah Sue
                                                                 Selah Sue