luni, 22 iulie 2013

Visul unui actor falit

"Un actor falit si somer a condus odata pe colina care margineste orasul vedetelor de cinema, Los Angeles. Privind uimitoarea panorama care se intindea in fata lui, acesta si-a adus aminte de viata grea pe care a avut-o ca adolescent, cand era nevoit sa mearga la scoala pe timpul zilei si sa munceasca pe timpul noptii ca muncitor necalificat intr-o fabrica. A rememorat momentul in care familia sa a fost evacuata din  casa si a fost silita sa se mute intr-o rulota. Si-a focalizat apoi atentia asupra momentului prezent si a facut un gest incredibil: a scris un cec in valoare de zece milioane de dolari pe care si l-a adresat singur, pe care a scris: " Pentru serviciile aduse ca actor!". Pe  cec a scris data zilei respective, dar cinci ani mai tarziu. Apoi a purtat cecul la el oriunde s-a dus, ca sa-si reaminteasca in permaenta de idealul sau, dupa care s-a straduit sa gaseasca orice slujba in industria filmului.

Cinci ani mai tarziu, la data inscrisa pe cec, tanarul actor castiga cu mult peste zece milioane de dolari pentru fiecare film in care era distribuit. Numele inscris pe cec era: Jim Carrey."
           
                                                      Sursa: The Secret: Secretul si puterea adolescentilor

“Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you.”

("Pasiunea inseamna energie pura. Simte puterea care se naste din focalizarea asupra unui lucru care te entuziasmeaza."- Oprah Winfrey)

Recomand aceasta carte. Pot spune ca mi-a largit orizontul. Gandirea pozitiva ne poate schimba viata. Cand credem cu tarie in visele noastre, ne luam avant si putem atinge idealul, dar neavand incredere in noi insine, nu facem decat sa ne taiem craca de sub picioare singuri.

Ganditi pozitiv! Mereu afirmatii, niciodata negatii.


Aici va puteti printa propriul cec: http://thesecret.tv/the-secret-check.html